Realizare website de prezentare

Site-ul de prezentare poate fi considerat cartea de vizită a afacerii tale. Este o modalitate de a-ți promova afacerea și de a atrage noi clienți. Pe de altă parte, imaginea și practicalitatea site-ului tău pot avea și un impact negativ dacă acesta nu se ridica la nivelul afacerii tale. Depășește așteptările cu serviciile WebDA.

Beneficii unice

Beneficii

unice

Pentru a putea creea ceva special și creativ, dezvoltarea website-urilor începe prin folosirea unei teme goale, astfel layout-ul și design-ul site-ului este creat custom în funcție de necesitățile dumneavoastră. Pozele, textele, videoclipurile sau orice materiale doriți prezente în site sunt toate luate în considerare înainte de construcția layout-ului pentru a ne asigura că acestea se potrivesc perfect.

Beneficii

standard

Toate site urile noastre beneficiază inclus în prețul de bază de următoarele funcționalități:

Beneficii

extra

De-a lungul timpului, am observat că, în mod obișnuit, în prima lună după finalizarea proiectului, clienții își dau seama că doresc anumite modificări mici, dar importante. Din acest motiv, am oferim:

Începe acum!

Ești pregătit să transformi prezența ta online într-o experiență memorabilă? Hai să creăm împreună site-ul pe care ți-l dorești. Obține astăzi o ofertă de preț sau programează o discuție gratuită.

Esti interesat?

Tarife

Professional

1200 €

0

Professional Plus

2000 €

0

Te interesează pachetul Professional?

Completează formularul sau sună direct la 0767893209

Te interesează pachetul Professional Plus?

Completează formularul sau sună direct la 0767893209

Deschide
Bună ziua!

Vă interesează servicile noastre sau doriți mai multe informații? Vă stăm la dispoziție !