Realizare magazin online

Website-ul în sine reprezintă o componentă semnificativă a afacerii tale. De obicei, clienții își formează prima impresie în primele secunde pe site, înainte să aibă ocazia să exploreze gama completă de produse și prețurile acestora. Astfel cum arată site-ul, viteza de încărcare, gradul de intuitivitate și ușurința de navigare devin foarte importante și atrag atenția utilizatorilor încă de la primele momente pe site.

Beneficii unice

Beneficii

unice

Pentru a crea ceva cu adevărat special, în dezvoltarea site-ului se folosește o temă goală, astfel încât layout-ul să poată fi creat în funcție de nișa magazinului dumneavoastră. Astfel, indiferent de produsele pe care le vindeți, design-ul site-ului se va potrivi perfect cu afacerea dumneavoastră.

Beneficii

standard

Pentru a putea creea website-uri cu care să ne mândrim toate site urile noastre beneficiază inclus în prețul de baza de următoarele funcționalități

Beneficii

extra

Exact că și la website-urile de prezentare, toți clienții beneficiază de training gratuit la finalizarea website-ului, o plus o luna de modificări și mentenanță gratuită în limita a 10 ore pentru a putea oferi cea mai bună versiune posibilă pentru dumneavoastră.

Începe acum!

Ești pregătit să transformi prezența ta online într-o experiență memorabilă? Hai să creăm împreună site-ul pe care ți-l dorești. Obține astăzi o ofertă de preț sau programează o discuție gratuită.

Esti interesat?

Tarife

Professional

1600 €

0

Professional Plus

2500 €

0

Te interesează pachetul Professional?

Completează formularul sau sună direct la 0767893209

Te interesează pachetul Professional Plus?

Completează formularul sau sună direct la 0767893209

Deschide
Bună ziua!

Vă interesează servicile noastre sau doriți mai multe informații? Vă stăm la dispoziție !