Portofoliu

Descoperă povești de succes!

Website-uri care se remarcă.

Soluții specifice fiecărui proiect.

Servicii profesionale.

Cel mai bun raport calitate-preț.

Primește o ofertă acum!

Inside Tattoo

Inside Tattoo

Inside Tattoo este un proiect deosebit de important. Practic bussiness-ul s-a dezvoltat foarte mult pe parcursul colaborarii noastre, astfel constant am adăugat funcționalități relevante pentru a îmbunătăți experiența clienților. De la caracteristicile standard ale magazinelor online la livrarea internațională, facturarea separată cu TVA pentru clienții străini față de cei din România, prețurile convertite automat în euro, opțiuni de plată în rate, metode de livrare în funcție de data plasării comenzii și confirmarea comenzilor prin SMS către clienți, am extins și am îmbunătățit în mod constant website-ul.

Rocco Store

Rocco Store

Cu peste 8000 de produse în portofoliu, Rocco Store se impune ca un magazin online de referință. Un proiect complex si foarte bine optimizat, ce ofera toate functionalitatiile necesare pentru lansarea unei afaceri de succes.
Având în vedere volumul mare de produse, am implementat soluții avansate pentru a asigura viteza optimă a site-ului, facilitarea importului produselor, sincronizarea periodică a stocurilor cu cele ale furnizorilor și o gestionare usoara a produselor de către administratorul magazinului. Prin magazinul online Rocco Store am facut un proiect complicat sa para simplu.

Kleine Planeet

Kleine Planeet

Misiunea noastră a fost să transformăm complet un site existent, concentrându-ne asupra designului, funcționalităților și, în special, asupra vitezei de încărcare și scorului atribuit de Google Page Speed. Având în vedere integrările anterioare în site, am fost nevoiți să îndeplinim această misiune utilizând tema și modulele existente. Am inceput prin alegerea si integrarea noului design care in mare parte am fost nevoiti sa il realizam prin cod custom, urmat apoi de implementarea functionalitatilor noi,iar în final, am reușit să îmbunătățim scorul din PageSpeed Insights de la 30 desktop, 15 mobil la 95 desktop, 90 mobil. Rezultatul final este incomparabil cu magazinul online de la care am pornit.

1 miliard

1 miliard

Deși pare un proiect simplu, ne-am confruntat cu o provocare neașteptată – gestionarea unei cantități semnificative de text. Astfel a trebuit să păstrăm un design prietenos și ușor de citit pentru utilizatori, păstrând conținutul important al website-ului. Alegerea dimensiunilor si diversității tipografiilor, a culorilor, a spațierilor, a elementelor grafice folosite, toate au trebuit îmbinate perfect pentru a prezenta informațiile într-un mod simplu și atractiv.

Morile Plavisevitei

Morile Plavisevitei

Zendo Store

Zendo Store

La bază un clasic clothes e-commerce store, cu design minimalist și toate funcționalitățile esențiale, Zendo ne-a dezvăluit complexitatea detaliilor care conferă afacerii tale un caracter distinct. Ca si funcționalitate specială pe care am fost încantati să o dezvolt a fost legată de produse. Hainele sunt din baza produse variabile cu diferite culori și mărimi. Totuși, pentru o experiența placută utilizatorilor, culorile diferite a le unui produs trebuie vizualizate și tratate individual pe website. Cu ajutorul unor extensii si puțin cod custom, culorile produselor sunt afișate individual pe pagina de shop, iar pe pagina fiecaruiă, intr-un design plăcut și sugestiv poți selecta orice altă mărime sau culoare.

Radan

Radan

Un website de prezentare profesional, cu design simplu, totusi atractiv si practic, ce ofera increderea si autoritatea necesara clientului pentru vanzarile b2b. Din punct de vedere tehnic, Radan se remarca prin numarul de produse expuse, ramificatiile acestora pe categorii si construirea template-urilor necesare. De la inceput am vrut sa construim website-ul modular, pentru a putea fi usor modificat, si adaugat continut pe viitor. Astfel se pot adauga sau modifica produsele existente fara a reface design-ul actual, acesta fiind deja salvat.

AutomatePizza

AutomatePizza

Sanatate la Pachet

Sanatate la Pachet

Un alt proiect de realizare magazin online, Sanatate la Pachet este un magazin care în principal funcționează pe bază de abonamente săptămânale. Pe langă modalitatea de plată prin subscripție săptămânală am dezvoltat și pagini custom pentru personalizarea pachetelor de către clienții cu abonament activ. Funcții de membership, plată recurentă automată pănâ la întreruperea abonamentului, customizarea săptămânală a conținutului, variațiile de bază plus un design atractiv, au fost doar câteva din provocările depășite pentru dezvoltarea proiectului.

Icy Rocks

Icy Rocks

Un one page website remarcabil. Website-urile cu o singură pagină se folosesc pentru a prezenta un mesaj clar și concis, concentrând atenția utilizatorilor asupra unor produse, servicii sau idei cheie. Pe icyrocks am folosit o navigare intuitivă unde se înțelege foarte ușor ce reprezintă business-ul, serviciile și avantajele acestuia.Ne-am concentrat asupra unei prezentări directe și sugestive, cât și pe CTA -urile dorite de client ( formulare, contact direct) .

Emporium Events

Emporium Events

Un salon de evenimente în mediul online. Când avem de creat website-uri pentru afaceri din industria horeca ( terase, pensiuni, localuri, restauranturi etc.) încercăm ca experienta online a vizitatorilor să fie asemănătoare cu cea fizica. La Emporium Events am vrut să recreăm acceeași atomsferă din salon în mediul online. Palete de culori asemănătoare, poze, videoclipuri de fundal, texturi, fonturi elegante, toate aceste elemente fiind armonizate pentru a sublinia și accentua experiența oferită clienților.

Sense Aligned

Sense Aligned

Un website de prezentare cu accentul pus pe blog și servicii. Deoarece afacerea suprinde servicii nilate, am avut foarte mult în vedere integrarea conținutului cu un design remarcabil. Cu cât serviciile oferite sunt mai specifice cu atât avem posibilitatea de a utiliza elemente de design mai îndrăznețe care să se potrivească perfect cu serviciile și tematica afacerii tale. Practic în astfel de situații, animațiile, culorile, iconițele comunică în acceași măsură cu textul caracteristicile serviciilor tale.

Glime

Glime

Ballroom Monza

Ballroom Monza

Un alt proiect de modificare si mentenanta a unui website existent. pentru ballroom Monza am ales un design inspirat din atmosfera elegantă a salonului construind astfel o experienta memorabila utilizatorilor. În cadrul acestui proces, am abordat diverse aspecte, inclusiv rezolvarea erorilor, selecția unei palete de culori adecvate și ajustarea tipografiei. Aceste obiective au contribuit la conturarea imaginii actuale a site-ului, reflectând astfel atenția noastră la detalii și angajamentul catre client.

Mai mulți parteneri

Deschide
Bună ziua!

Vă interesează servicile noastre sau doriți mai multe informații? Vă stăm la dispoziție !